Maximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Afstudeerproject

Onze groepen zijn niet groter dan 10 personen, zodat je intensief begeleid wordt.

v.a. €425,-

Nu inschrijvenMeer informatie

Startdatum zaterdagen

Locatie: Zundert

Zaterdag 14 september 2019
Alle lesdagen

Zaterdag 14 september 2019
Zaterdag  12 oktober 2019  
Zaterdag 23 november 2019
Zaterdag 18 januari 2020
Zaterdag 29 februari 2020
Zaterdag 4 april 2020

Afstudeerproject

Kosten voor de Afstudeerproject zijn slechts € 425,–

Je opleiding sluit je af met een eigen gekozen project, waar je een half jaar lang, onder begeleiding van je docent, aan kunt werken. Deze eindproef dient je portfolio compleet te maken zodat je daarmee straks professioneel aan de weg kunt timmeren. Het project is qua onderwerp en aanpak in de lijn van de richting die jij voor jezelf hebt uitgestippeld. Het uitstippelen van die route doe je in een voorgesprek van het afstudeerproject in samenspraak met je mentor. Specialiseer je je in architectuur, reclame, journalistieke of portretfotografie of word je juist een allrounder? Elke keuze heeft een eigen plan nodig.

In zes lesbijeenkomsten wordt je helemaal voorbereid op je toekomst als beroepsfotograaf. Je docent en je medecursisten fungeren als sparringpartner, zodat je het uiterste uit je project kunt halen. Je bent aan het einde van je opleiding. Je gedraagt je als een professional,  in het halen van deadlines, in je presentatie, in je fotografie en de afwerking daarvan.

Tijdens het afstudeerproject maak je kennis met de praktijk doordat professionele fotografen ervaringen met je delen en doordat we je kennis laten maken met potentiële opdrachtgevers.

maximaal 10 personen

scherpe prijs

vakkundige docenten

Enkele beelden van onze cursisten

Krijg een betere impressie door meer werk van onze cursisten te bekijken.

Hoe ziet een lesdag eruit?

De lessen worden gegeven op onze locatie in Zundert. We starten om 10:00 uur, houden een half uur lunchpauze en eindigen om 16:30 uur.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Er is dus heel veel ruimte voor persoonlijke begeleiding!

Zorg dat je een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera met manuele instelling bij je hebt. Tijdens de opleiding breng je de theorie die je krijgt direct in de praktijk. We zullen in de omgeving van Zundert gaan fotograferen. Voor opdrachten kunnen we uitwijken naar andere locaties.

De studiebelasting bedraagt ongeveer 8 uur per week. Dit is inclusief de cursusdag.

Ervaringen van onze cursisten

Na de opleiding had ik genoeg kennis op gedaan en was ik klaar om mijn droom waar te maken: mijn eigen bedrijf in de fotografie

Tim de Hart

Jammer dat ik klaar ben met de opleiding, ik ga de lesdagen missen

Judith van Mil

De echte ontwikkeling als fotograaf heb ik door het directe contact met mijn docenten doorgemaakt, dankzij hun lessen, coaching en feedback

René Nelissen

Download studiegids

Wil je van fotograferen je beroep maken en heb je belangstelling om de opleiding Vakfotograaf te volgen. Dan kun je hier onze studiegids downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

De opleiding Vakfotograaf is een kmbo-opleiding (kortMBO). Heb je nog andere vragen dan kun je contact met ons opnemen. Zie voor de gegevens het contactformulier.

Onze ervaren docenten

Dit zijn onze ervaren docenten met elk een eigen specialisme. 

Werner Pellis

Studiofotografie, portretfotografie, beeldbewerking

Armando Ello

Studiofotografie, opdrachtfotografie

Charlotte Akkermans

Documentaire fotografie, beeldbewerking

Moniek van Gils

Huwelijksfotografie, locatiefotografie

Anneke Vermue

Huwelijksfotografie, locatiefotografie

Sabine van der Veeken

Beeldbewerking, beeldcommunicatie, portretfotografie

Linda Jansen

Beeldcommunicatie, beeldbewerking

Klaar om professioneel fotograaf te worden?

Fotografie is meer dan een plaatje schieten. Fotografie is communiceren met beeld. Een goede foto vertelt een verhaal of brengt een boodschap over. Tijdens de opleiding leer je meer over beeldcommunicatie en hoe het toe te passen. Verder leer je om te gaan met fotobewerkingsprogramma’s als Photoshop en Lightroom. Je technische kennis en vaardigheden groeien tot professioneel niveau. Wil je nog meer informatie download dan de studiegids.
Op deze fotoschool ontwikkel je je tot een professioneel fotograaf.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de vakopleiding fotograaf