Steeds meer fotografen filmen met hun camera. De vraag naar film in de zakelijke markt is nog steeds groeiende en fotografen springen hier op in. Filmen is slechts een deel van het proces, want de montage/edit maakt het uiteindelijk af.

Een film monteren, vaak editen genoemd, is een vorm van een verhaal vertellen. Deze eendaagse cursus monteren met Final Cut Pro leert je werken met de essentiële basisvaardigheden van het programma. Tevens leer je de juiste workflow, zodat je zo effectief mogelijk monteert, maar vooral leer je een verhaal vertellen met beeld en geluid.

Wat is een effectieve volgorde van werken? Hoe selecteer je bruikbaar beeldmateriaal? Hoe begin je met het verhaal? Hoe gaat kleurcorrectie in Final Cut Pro X? Welke muziek kan je gebruiken? Hoe pas je transities en effecten toe? Welke vormen van verhalen kun je maken? Wat is de beste manier om films te exporteren?
In deze workshop leer je dus zowel de technische kanten van het monteren met Final Cut Pro, gecombineerd met de creatieve aspecten die bij het monteren komen kijken.

De workshop wordt gegeven door:
Armando Ello is van oorsprong fotograaf maar inmiddels ook succesvol als filmer. Enkele video opdrachtgevers: Tedx Amsterdam Education, Mediamarkt, Adidas, Incentro, Het Indisch Herinneringscentrum en Calefax,
Armando Ello is docent aan de opleiding van BeeldCentrum en heeft trainingen verzorgd in opdracht van Nikon.

Feiten:
Wanneer: 19 maart 2018
Tijden: 10.00 – 17.00
Waar: Zundert (Bij Breda)
Kosten: E 125,– ex. btw, maar incl. lunch.

SCHRIJF JE HIER DIRECT IN

 

Feiten Workshop Monteren met Final Cut Pro

  • Wanneer: 19 maart 2018
  • Tijden: 10.00 -17.00
  • Kosten: E 125,-- ex. btw, maar incl. lunch

Locatie: Zundert (Bij Breda)