CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Masterclass Huwelijksfotografie

v.a. € 799,95 (ex. btw)

Nu inschrijvenMeer informatie

 

Masterclass Huwelijksfotografie

BeeldCentrum biedt als eerste Nederlandse vakopleiding voor fotografie een specialisatie aan in huwelijksfotografie.

In acht lesdagen die je volgt na een vakopleiding voor fotografie stomen we je klaar voor een toekomst in de huwelijksfotografie. Tijdens die acht lessen komen alle facetten van de huwelijksfotografie aanbod. Mentor tijdens deze masterclass is Docent Werner Pellis, auteur van het boek Huwelijksfotografie dat begin 2021 door uitgeverij van Duuren Media is uitgebracht.

Je gaat tijdens acht cursusdagen aan de slag met alle facetten van de huwelijksfotografie zoals de techniek, apparatuur, belichting, objectieven, gebruik van de flitser, het poseren van het bruidspaar (of het juist niet laten poseren van het bruidspaar) je promotie en marketing, je presentatie en nog veel meer dat komt kijken bij het succesvol zijn als fotograaf in de huwelijksbranche.

Huwelijksfotografie is een hoogwaardige vorm van reportagefotografie. Er wordt veel van je gevraagd op zo’n dag. Alles moet goed gaan, want er is nauwelijks ruimte voor fouten, immers elk belangrijk moment verdient het om goed vast gelegd te worden. Daarnaast heb je zakelijke en promotionele vaardigheden nodig om boven het maaiveld uit te komen.

Tijdens de bijeenkomsten gaan we stapsgewijs aan de slag met alles wat er tijdens een huwelijksreportage aan bod komt. We behandelen de verschillende soorten technieken, lichtomstandigheden en apparatuur die doorgaans tijdens een huwelijksreportage gebruikt worden. Daarbij komen ook alle nieuwe mogelijkheden aanbod zoals drones en actioncamera’s die je naast je normale camera kunt gebruiken. 

We besteden aandacht aan de omgang met het bruidspaar, het kennismakingsgesprek, hoe je tijdens de dag in dienst van het bruidspaar werkt maar toch op een voor jou zo prettig mogelijke manier aan het werk kunt zijn. Daarnaast gaan we aan de slag met je het ontdekken van je voorkeuren zodat je steeds meer je eigen stijl en je eigen niché kan kiezen. Voor elke niché is een publiek. Hoe beter je zelf weet waar je voor staat, hoe beter je weet wie jouw klanten zijn.

Natuurlijk ga je ook aan de slag met het fotograferen van een bruidsparen. 

De lessen worden gegeven door verschillende docenten van BeeldCentrum. Alle docenten zijn ervaren huwelijksfotografen. Als deelnemer van deze masterclass ontvang je het boek huwelijksfotografie geschreven door Werner Pellis. Het boek is het naslagwerk van de inhoud van deze masterclass. 

Reserveer nu je plaats:

maximaal 10 personen

scherpe prijs

vakkundige docenten

Download studiegids

Heb je belangstelling om onze fotografie opleiding (Fotovakopleiding of Basisopleiding fotografie) te volgen?

Dan kun je hier één of beide studiegidsen downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

De Fotovakopleiding is onze studierichting toegepaste fotografie.
Photographic Design is onze studierichting autonome fotografie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de masterclass. Selecteer in onderstaand formulier voor welke masterclass je ingeschreven wilt worden.

Selecteer hier je gewenste cursus