CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Multimedia specialist

€999,95 – inclusief lunch

Nu inschrijvenMeer informatie

Multimedia specialist

Kosten voor deze masterclass zijn slechts € 999,95

De verschillende mediadisciplines lopen steeds meer in elkaar over en worden door elkaar gebruikt. De fotocamera kan gebruikt worden op te filmen. Fotografen moeten soms teksten leveren bij hun fotografie. Fotografie, tekst schrijven, filmen, vormgeven: verschillende disciplines die elkaar beïnvloeden, soms raken en steeds meer tegelijkertijd moeten worden toegepast. De fotograaf van de toekomst is breder dan alleen een beeldmaker, maar hij of zijn kan om meer vlakken van communicatie zich inzetten. Je leer korte, bondige teksten schrijven, die de essentie van de gefotografeerde gebeurtenissen weer geven, daarnaast leer je korte nieuwsberichten schrijven, zodat je je beelden kan voorzien van teksten die bruikbaar zijn voor sociale media en internetsites.

Berichten op sociale media en internetsites worden naast foto’s steeds vaker voorzien van bewegend beeld. Om deze discipline goed onder de knie te krijgen, leer je bewegend opnemen, de (belangrijke) rol van geluid binnen film en hoe je geluid goed en op welke manieren je geluid kunt opnemen.  Je leert een verhaal vertellen met bewegende beelden en we gaan aan de slag met de montage. Wat is de meest effectieve manier van monteren? Hoe bouw je je een item op? Wat doe je met geluid en hoe kan je met verschillende soorten geluid een andere beleving bij hetzelfde beeld geven?

We gaan ook aan de slag met tekst. Waar moet je aan denken bij het maken van tekst voor een video-item en hoe schrijf je een korte tekst bij een foto? Hoe bouw je een nieuwsbericht op?

Na het volgen van deze masterclass, ben je niet alleen fotograaf meer, maar ook multimediaal inzetbaar voor je opdrachtgever/werkgever en daardoor een meerwaarde voor de organisatie waar je voor werkt.
De training wordt verzorgd door verschillende van onze docenten, die ieder specialist zijn op een van deze vakgebieden.

Multimedia Specialist

maximaal 10 personen

scherpe prijs

vakkundige docenten

Download studiegids

Heb je belangstelling om onze fotografie opleiding (Fotovakopleiding of Photographic Design) te volgen?

Dan kun je hier één of beide studiegidsen downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

De Fotovakopleiding is onze studierichting toegepaste fotografie.
Photographic Design is onze studierichting autonome fotografie.

De beiden studiegidsen bevatten informatie over onze basisopleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de masterclass. Selecteer in onderstaand formulier voor welke masterclass je ingeschreven wilt worden.

Selecteer hier je gewenste cursus

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.