CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

BeeldCentrum Fotografieopleiding start vestiging in Den Haag

BeeldCentrum Fotografieopleiding start vestiging in Den Haag

Den Haag is een stad met een levendige fotografiecultuur. De stad heeft een eigen fotomuseum, heeft vele talentvolle fotografen voortgebracht en met de koninklijke academie van Beeldende Kunsten heeft Den Haag een zeer goede voltijd kunstopleiding voor fotografie.

Maar wat deze stad van het beeld nog miste is een deeltijd fotografieopleiding op KMBO-niveau. Een opleiding die niet zozeer op kunstfotografie gericht is, maar op praktische fotografie. Een opleiding die je kunt volgen naast je baan, in je vrije tijd.
Een opleiding die je kunt volgen, gewoon omdat je een betere fotograaf wilt worden, gewoon omdat je het leuk vindt of omdat beroepsmatig wilt gaan fotograferen. BeeldCentrum Fotografieopleiding start vanaf februari 2020 met haar opleidingen in Den Haag.

Studenten van BeeldCentrum worden portretfotograaf, huwelijksfotograaf of ze gaan verder in de bedrijfsfotografie en sommige zelfs in de modefotografie. Andere studenten van BeeldCentrum volgende alleen de basisopleiding, zodat ze in hun vrije tijd betere en mooiere foto’s kunnen maken.

Waarom zou je kiezen voor een particuliere deeltijdopleiding van BeeldCentrum?
BeeldCentrum biedt een praktische vakopleiding. Waarbij je de kennis stapsgewijs krijgt aangeboden, zodat je je de techniek steeds meer eigen maakt. Techniek is belangrijk, maar staat wel ten dienste van het uiteindelijke beeld en de inhoud van de foto. Daarom besteden we bij BeeldCentrum ook veel aandacht aan je creatieve ontwikkeling en aan beeldcommunicatie. Dat doen we door het bespreken van foto’s, zowel opdrachten als eigen werk, maar ook door lessen over compositie en beeldcommunicatie. Maar alleen foto’s kunnen maken is niet voldoende. Als je professioneel in de fotografie werkzaam wilt zijn, moet je je foto’s ook kunnen verkopen. Kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap zijn essentieel in de huidige fotografiemarkt. In tegenstelling tot veel andere (particuliere) fotografieopleidingen trainen we je in je ondernemersvaardigheden. Dat doen we op zo’n manier dat die lessen ook interessant zijn voor cursisten die na de vakopleiding geen ambities hebben om professional  te worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Vanaf januari 2020 kun je de basisopleiding of vakopleiding van BeeldCentrum in het Koorenhuis in hartje Den Haag volgen.

Download studiegids

Heb je belangstelling om de Basis- of Vakopleiding fotografie te volgen? Dan kun je hier onze studiegids downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze cursussen, de basisopleiding fotografie of over de opleiding Vakfotograaf neem dan contact op met BeeldCentrum. Je kunt ons e-mailen of bellen, wij staan je graag te woord.

Neem contact op

Je kunt ons e-mailen of bellen, wij staan je graag te woord.

Postadres:
Molenstraat 120
4881 CV Zundert

Cursuslocatie Den Haag: 
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag