Je opleiding sluit je af met een eigen gekozen project, waar je een half jaar lang, onder begeleiding van je docent, aan kunt werken. Deze eindproef dient je portfolio compleet te maken zodat je daarmee straks professioneel aan de weg kunt timmeren. Het project is qua onderwerp en aanpak in de lijn van de richting die jij voor jezelf hebt uitgestippeld. Het uitstippelen van die route doe je in een voorgesprek van het afstudeerproject in samenspraak met je mentor. Specialiseer je je in architectuur, reclame, journalistieke of portretfotografie of word je juist een allrounder? Elke keuze heeft een eigen plan nodig.

In zes lesbijeenkomsten wordt je helemaal voorbereid op je toekomst als beroepsfotograaf. Je docent en je medecursisten fungeren als sparringpartner, zodat je het uiterste uit je project kunt halen. Je bent aan het einde van je opleiding. Je gedraagt je als een professional,  in het halen van deadlines, in je presentatie, in je fotografie en de afwerking daarvan.

Tijdens het afstudeerproject maak je kennis met de praktijk doordat professionele fotografen ervaringen met je delen en doordat we je kennis laten maken met potentiële opdrachtgevers.

Schrijf je direct in!

SCHRIJF JE HIER DIRECT IN

Aanvullende informatie
Kosten: 425 euro

Aanvullende informatie

  • Wanneer: start in september
  • Lesdagen: Afstudeerproject bestaat uit 6 lesdagen. De lesdagen zijn op zaterdag.
  • Lestijden: 10.00 - 16.30 uur (inclusief een half uur pauze).
  • Apparatuur: Digitale spiegelreflexcamera met diverse objectieven.
  • Studiebelasting: ca 10 per week inclusief de cursusdagen.
  • Groep: max. 10 personen per groep.
  • Data: 14-9-19; 12-10-19; 23-11-19; 18-1-20; 29-2-20; 4-4-20

Toelating: Om te kunnen starten met het onderdeel Afstudeerproject dien je in het bezit te zijn van het certificaat Vakfotografie van BeeldCentrum.

Locatie: Zundert (Bij Breda)