CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Workflow management

v.a. €124,95

Nu inschrijvenMeer informatie

 

Workflow Management 

Kosten voor deze masterclass zijn slechts € 124,95

In het huidige digitale tijdperk is beeld steeds belangrijker geworden. De hele dag door worden we geconfronteerd met beeld, in de krant, op tv en op internet.  In onze 24-uurs economie heeft dat als gevolgd dat fotografen steeds meer beeld en steeds sneller hun beelden moeten leveren. Daarnaast is een goede digitale foto allang niet meer af nadat hij gemaakt is.

Een goede nabewerking zorgt voor een goed kwalitatief, sterk bruikbaar beeld. Tijd is het meest schaarse goed voor de fotograaf geworden en om snel goede beelden te kunnen leveren is een goede Workflow management onontbeerlijk.

Met Workflow Management leer je snel een goede selectie van je beelden maken. Je leert de beste beelden uit kiezen een selectie maken met precies die beelden die het verhaal van je reportage goed vertellen, met voldoende, maar ook niet te veel foto’s. Daarnaast leer je de verwerking van je beelden standaardiseren en automatiseren zonder dat je daarmee de afzonderlijke afwerking van je beelden tekort doet.

maximaal 10 personen

scherpe prijs

vakkundige docenten

Download studiegids

Heb je belangstelling om de Basis- of Vakopleiding fotografie te volgen? Dan kun je hier onze studiegids downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de masterclass. Selecteer in onderstaand formulier voor welke masterclass je ingeschreven wilt worden.

Selecteer hier je gewenste cursus