CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Fotografie boeken van Sonja van Driel en Werner Pellis

Uitermate verhelderende instructieboeken met talloze flitsfoto’s en leerzame oefeningen.
Nu bestellen
Draadloos flitsen

Flitsboeken van Sonja van Driel

BeeldCentrum is de distributeur van de Flitsboeken van Sonja van Driel. Uitermate verhelderende instructieboeken met talloze flitsfoto’s en leerzame oefeningen.

Draadloos Flitsen

Fotograferen met een of meerdere losgekoppelde reportageflitsers geeft foto´s een extra dimensie. Je kunt zowel het flitslicht als het aanwezige omgevingslicht naar je hand zetten. Als je door hebt hoe dat moet, stelt je dat in staat om een grote sprong voorwaarts te maken. Dit praktijkboek bevat talloze eenvoudig op te volgen instructies waarbij het flitsen niet mis kan gaan. Foto´s van uiteenlopende onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Aan de hand van Achter-de-schermen-foto´s leer je hoe de opnames tot stand zijn gekomen. Net als in een kookboek krijg je de recepten om de foto´s te maken. Uiteraard kun je die naar eigen smaak verfijnen.

Voor wie is dit boek geschreven?
Voor fotografen die zich richten op portretten, trouw- en bedrijfsfotografie, dans- en evenementenfotografie, stillevens, food- en stockfotografie, nou ja, eigenlijk ieder soort fotografie waarbij je reportageflitsers inzet.

Welke apparatuur heb je nodig?
Een spiegelreflexcamera of systeemcamera. – Een TTL of manuele reportageflitser, met of zonder LCD scherm. – Een TTL of manuele triggerset (niet nodig als je met de ingebouwde draadloze flitsbesturing werkt). – Een statief voor de flitser en/of de camera.

De kosten voor dit boek zijn € 19,95 exclusief € 4 verzendkosten.

Flitsen met een reportageflitser

Als je hebt geïnvesteerd in een flitser, dan is het vanzelfsprekend dat je er controle over wilt hebben. Dit instructieboek gaat je daar beslist bij helpen. Je leert om op iedere binnen- en buitenlocatie het licht volledig naar je hand te zetten. Niet door allerlei technische formules in je hoofd te stampen, maar door actief aan de slag te gaan. Met de eenvoudig op te volgen flitsoefeningen kan het niet misgaan. Leren door te doen is uiteindelijk voor velen de beste manier om een nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen.
De inhoud van het boek heeft inmiddels zijn waarde wel bewezen. Dit is de vierde, geactualiseerde druk.

Voor wie?
Of je nu fotografeert op bruiloften of in de natuur, bij evenementen of bedrijven, op reis of in de studio, de on-camera flitstechnieken zijn toepasbaar in iedere situatie waarbij je de flitser wilt of moet inzetten.

Wat heb je nodig?
Een spiegelreflex- of systeemcamera en een TTL-flitser, ongeacht het merk of type.

De kosten voor dit boek bedrag € 19,95 exclusief € 4 verzendkosten.

Reportageflitser
Draadloos flitsen

Huwelijksfotografie – Werner Pellis

 

Een boek met adembenemende foto’s van Ruud Claessen, Ashvin Ghisyawan, Moniek van Gils, Gert Huygaerts, Denise Motz, Yves Schepers, Bas Uijlings, Alexandra Vonk en Werner Pellis.

Huwelijksfotografie is een hoogwaardige vorm van reportagefotografie. Om het goed te doen, wordt veel van de fotograaf gevraagd. Alles moet namelijk perfect gaan, want er is nauwelijks ruimte voor fouten. De techniek moet je tot in de puntjes beheersen. Om de mooiste dag in het leven van twee geliefden zo mooi mogelijk vast te leggen, heb je bovendien mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Daarnaast zijn goede zakelijke en promotionele vaardigheden van het grootste belang om boven het maaiveld uit te komen.

Dit boek behandelt deze aspecten van de huwelijksfotografie, zodat je als huwelijksfotograaf goed beslagen ten ijs komt en van de onvergetelijke dag voor het pasgetrouwde paar ook onvergetelijk beeld maakt. Over deze zaken krijg je advies en tips: techniek, apparatuur, belichting, objectieven, flitsen, poseren, het moment, hoe je de dag inricht, promotie en marketing, presentatie en hoe je het zakelijk aanpakt.

In het boek staan acht interviews met baanbrekende huwelijksfotografen uit Nederland en België. Zij geven je onmisbare inzichten en invalshoeken die je in je eigen werk kunt gebruiken. Door hun adembenemende beelden is dit ook een inspirerend kijkboek.

De kosten voor dit boek zijn € 34,99 (inclusief verzendkosten).
Dit boek is geschreven door Werner Pellis, docent van BeeldCentrum, en via deze link te bestellen: https://www.vanduurenmedia.nl/EAN/9789463561914/Focus_op_Fotografie_Huwelijksfotografie?utm_rid=40221

Bestel nu

Bestel nu het boek “Draadloos Flitsen” of “Flitsen met een reportageflitser”!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.