CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Individueel aanbod

vanaf € 100,–

Nu inschrijvenMeer informatie

Individueel Aanbod

Hieronder vind je informatie over portfolio review, 1-op-1 coaching en de 1-op-1 Opleiding tot Vakfotograaf.

1-op-1 Basis- en Vakopleiding  (Opleiding tot Vakfotograaf) 

Het is mogelijk om bij BeeldCentrum de vakopleiding (en de basisopleiding) te volgen in een individueel traject. Je volgt dan vrijwel hetzelfde programma als studenten van de vakopleiding, maar er is volop ruimte om bepaalde zaken wat meer te belichten en andere zaken wat minder. Ook is in onderling overleg de snelheid van het traject vast te stellen. We doet dit overigens wel aan het begin van het traject samen inplannen en vastleggen om te zorgen dat lesdagen en opdrachtendeadlines niet te vrijblijvend zijn (al zijn we wel flexibel waar dat nodig is, flexibiliteit is immers vaak een reden om de opleiding 1-op-1 te volgen).

Omdat 1-op-1 lesdagen zeer intensief zijn duren de lesdagen drie uur. Drie uur waarin je onder begeleiding van wisselende docenten (zoals in de reguliere vakopleiding) aan de slag gaat met een bepaald lesonderwerp. De theorie wordt besproken er is natuurlijk volop ruimte voor je vragen. Afhankelijk van het onderwerp van de lesdag ga je met je docent of alleen met het onderwerp aan de slag.
De kosten voor de vakopleiding in een 1-op-1 traject zijn € 6800. Wil je meer informatie over de inhoud het traject neem dan contact met ons op via info@beeldcentrum.nl of via 076-5979194.

Portfolio review
Timmer je aan de weg als professioneel fotograaf (beginnend of gevorderd) of wil je als autonoom werkend fotograaf feedback op je werk en je ontwikkeling. Dan kan je een afspraak maken voor een portfolio review. Een portfolio review gaat puur over je fotografie, je eventuele fotografieonderneming wordt hierin dus niet meegenomen. Je krijgt feedback over je foto’s, de indeling van je portfolio en advies over een welke kant je met je portfolio op kan. Verder kunnen we met je sparren over een fotoproject waar je mee bezig bent of waarmee je wilt starten.

Een portfolio review is een investering in jezelf die je snel terug verdient omdat je sneller stappen en ontwikkelingen en keuzes maakt in je portfolio.
Hoe gaat een portfolio review in zijn werk?
> Je meldt je aan en wij sturen je een vragenlijst toe.
> Je stuurt je portfolio naar ons toe (fysiek of digitaal) en de vragenlijst.
> Een van onze docenten verdiept zich in je portfolio en je antwoorden.
> In een sessie van één uur bespreken we samen het portfolio. De antwoorden van de vragenlijst nemen we daarin mee. De vragen gaan allemaal over je portfolio.
De kosten zijn een portfolio review zijn € 100. Indien we (met jou toestemming) meer tijd nodig hebben zijn de extra kosten € 75 per uur.

1-op-1 coaching
Ben je beginnend of gevorderd fotograaf en loop tegen bepaalde zaken aan. Dan kan je bij BeeldCentrum terecht voor coachingstraject. Samen brengen we in een intakegesprek in kaart waar je vraagstuk ligt en waar je naar toe zou willen met je fotografie en je onderneming.

In een op maat gemaakt coachingsprogramma gaan we aan de slag met je coachingsvraag. Een traject kan gaan over het verdiepen van je werk, je profilering, het vinden van je niche, maar ook op het gebeid van publiciteit en het vinden van klanten voor jouw fotografie.

Het 1-op-1 coachingstraject maken we op maat voor jou. Centraal daarbij staat je coachingsvraag. Na het intakegesprek doen we je een trajectvoorstel inclusief een prijsopgave. Daarna kan je beslissen of je verder gaat met het traject. Wil je meer informatie of een intakegesprek inplannen neem dan contact met ons op via info@beeldcentrum.nl of via 076-5979194

Multimedia Specialist

Scherpe prijs

NRTO Keurmerk

CRKBO geregistreerd

Vakkundige docenten

Download studiegids

Heb je belangstelling om onze fotografie opleiding (Fotovakopleiding of Photographic Design) te volgen?

Dan kun je hier één of beide studiegidsen downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

De Fotovakopleiding is onze studierichting toegepaste fotografie.
Photographic Design is onze studierichting autonome fotografie.

De beiden studiegidsen bevatten informatie over onze basisopleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de masterclass. Selecteer in onderstaand formulier voor welke masterclass je ingeschreven wilt worden.

Selecteer hier je gewenste cursus

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.