CRKBO geregistreerde opleidingMaximaal 10 personen Scherpe prijs Vakkundige docenten telefoon laten staan

Wedding Portfolio Bootcamp

 € 449,95 (ex. btw)

Nu inschrijvenMeer informatie

 

Wedding Portfolio Bootcamp.

Ben je huwelijksfotograaf, heb je de ambitie dat te worden of sta je nog aan het begin van je carrière als huwelijksfotograaf en wil je je bedrijf en jezelf vakmatig verder ontwikkelen dan is onze Wedding Portfolio Bootcamp wellicht iets voor jou.

Op  6 oktober organiseert BeeldCentrum een Wedding Portfolio Bootcamp op een stijlvolle locatie namelijk: Landgoed Wolfslaar in Breda.

De dag is als volgt ingedeeld.
10.00 Ontvangst met koffie en thee.
10.30 Verdeling in twee groep. Groep 1: Training huwelijksfotografie door Werner Pellis. Focus op ondernemerschap, positionering en omgang met het bruidspaar. Er is veel ruimte voor vragen en vertaling naar je eigen praktijk en toekomst als huwelijksfotograaf. Groep 2 volgt het programma dat groep 1 smiddags volgt.
12.30: Lunch en gelegenheid om met elkaar te sparren.
13.30: Portfolio bootcamp sessie met bruidspaar in en om de locatie Wolfslaar. Met 6 fotografen ga je met aan de slag op de locatie. Je wordt daarin begeleidt door awardwinnend huwelijksfotograaf Moniek van Gils en weddingplanner Eveline Brand. Deze twee experts en de afwisseling in locaties zorgen ervoor dat je een grote afwisselende serie foto’s kunt maken en je met deze dag je portfolio en je fotografieonderneming een boost kunt geven.
15.30: Gezamenlijke afronding van de dag. Weddingplanner Eveline Brand deelt haar ervaringen en geeft tips en adviezen mee en Moniek van Gils deelt haar ervaring als huwelijksfotograaf.
16.30: afsluitende coronaproof borrel. Met mooie beelden, inspirerende ervaringen en een positieve boost keer je huiswaarts.

Wie zijn de hosts van de dag?
Werner Pellis, Moniek van Gils en Eveline Brand.

Directeur van BeeldCentrum Werner Pellis, is schrijver van het boek huwelijksfotografie (een uitgave van van Duuren Media) en heeft in het verleden meer dan honderd huwelijksreportages gemaakt. Moniek van Gils ervaren en meerdere malen onderscheiden huwelijksfotograaf en is docente van BeeldCentrum.
Eveline Brand is weddingplanner bij weddingeve.nl en heeft jarenlang ervaring met het stylen en organiseren van bruiloften.

Rechts hieronder vind je het moodboard van deze dag. Centraal in deze styling staan de volgende termen: chique, dusty rose & cream, brocante zilver, kalligrafie.

maximaal 10 personen

scherpe prijs

vakkundige docenten

Download studiegids

Heb je belangstelling om onze fotografie opleiding (Fotovakopleiding of Photographic Design) te volgen?

Dan kun je hier één of beide studiegidsen downloaden. In de studiegids vind je informatie over de inhoud van de opleiding, de lessen en toetsen.

De Fotovakopleiding is onze studierichting toegepaste fotografie.
Photographic Design is onze studierichting autonome fotografie.

De beiden studiegidsen bevatten informatie over onze basisopleiding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor de masterclass. Selecteer in onderstaand formulier voor welke masterclass je ingeschreven wilt worden.

Selecteer hier je gewenste cursus

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.